PRIVACYVERKLARING

Privacyverklaring                                                                                                                                                                                                                    Uw privacy is voor Sjakie van groot belang. In deze privacyverklaring leggen we uit wat we bij de webwinkel Sjakie-en-de-boekenfabriek.nl doen met informatie over u.

Afhandelen bestelling
Wij gebruiken uw persoonsgegevens, als u bij ons een bestelling plaatst om deze goed te kunnen afhandelen. Hiervoor gebruiken wij uw naam, adres, telefoonnummer, e-mailadres en factuuradres. Wij bewaren deze informatie tot uw bestelling is afgerond en zeven jaar daarna (dat is de wettelijke bewaarplicht). Beveiliging van persoonsgegevens is voor ons van groot belang. Wij zorgen ervoor dat uw gegevens bij ons goed beveiligd zijn.

Contactformulier
Met het contactformulier kun u ons vragen stellen. Hiervoor gebruiken wij uw e-mailadres, telefoonnummer, naam en adres. Wij bewaren deze informatie, totdat we zeker weten, dat u tevreden bent met onze reactie.

Cookies
Onze webwinkel gebruikt cookies. Cookies zijn kleine bestandjes, waar we informatie in kunnen opslaan, zodat u die bij een terugkerend bezoek niet opnieuw hoeft in te vullen. Wanneer u onze webwinkel voor het eerst bezoekt, tonen wij een melding met uitleg over cookies. Hierbij zullen we vragen om uw akkoord voor het gebruik van deze cookies. De duur van de opslag kunt u zelf zien in het overzicht van de cookie-instellingen van uw webbrowser. U kunt desgewenst via uw browser het plaatsen van cookies uitschakelen.

Verstrekking aan andere bedrijven of instellingen
Wij werken met bepaalde bedrijven samen, die sommige van uw hierboven genoemde persoonsgegevens van ons kunnen ontvangen.

Voor het bezorgen van de bestellingen werken wij samen met DHL Parcel, PostNL,  DPD en Sandd. Wij geven uw NAW-gegevens aan deze bezorgdiensten door om uw bestelling te laten bezorgen.

Onze website wordt gehost bij MyOnlineStore B.V. Bij iedere aanvraag van een webpagina slaat de webserver van MyOnlineStore alleen een zogenaamd webserver logbestand op, bijvoorbeeld de gevraagde webpagina, uw IP-adres, datum en tijd van het ophalen, hoeveelheid gegevens, en de verzoekende provider (access-gegevens). Wij hebben een verwerkersovereenkomst met MyOnlineStore gesloten. Deze gegevens worden uitsluitend gebruikt om een probleemloze werking van de webpagina te garanderen.

Inzage, wijzigen en verwijderen van uw gegevens
Als u vragen hebt of wilt weten over welke persoonsgegevens wij van u beschikken, kunt u altijd contact met ons opnemen. Zie de contactgegevens hieronder.

U heeft de volgende rechten: uitleg krijgen over en inzage krijgen in welke persoonsgegevens, die we in ons bezit hebben, en wat we daarmee doen, laten corrigeren van fouten, laten verwijderen van verouderde persoonsgegevens, en bezwaar maken tegen een bepaald gebruik.

Klacht indienen                                                                                                                                                                                                                        Als u vragen hebt of wilt weten wat we precies van u bijhouden, kunt u contact opnemen met Sjakie en de boekenfabriek. Als u vindt, dat wij u niet op de juiste manier helpen, heeft u het recht om een klacht in te dienen bij de toezichthouder. Dit is de Autoriteit Persoonsgegevens.

Correspondentieadres:
Sjakie en de boekenfabriek

Kamille 16, 2811 RC Reeuwijk

sjsteenbergen@hotmail.com

Laatst bijgewerkt: 25 mei 2018

Winkelwagen

Geen artikelen in winkelwagen.

Aanbieding

Gastenboek

  • 08-09-2018 - Dag na mijn bestelling en betaling kreeg ik al bericht...  lees meer
  • 07-08-2018 - Een boek uit 1995 dat behalve 1 exemplaar via Boekwinkeltjes....  lees meer
  • 25-07-2018 - Het boek "De mens heet mens" over het bijbelboek Prediker...  lees meer
Plaats een bericht
© 2012 - 2018 sjakieendeboekenfabriek | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Voor een correcte werking maakt deze website gebruik van cookies. Accepteren Meer informatie
Een cookie is een klein tekstbestand dat bij uw bezoek aan een website naar uw computer wordt gestuurd. Alleen deze website kan cookies plaatsen. Deze website gebruikt cookies om het gebruiksgemak en de prestaties van de website te verbeteren. Deze website maakt gebruik van permanente cookies en sessie cookies. Permanente cookies: hiermee kan de website speciaal op uw voorkeuren worden ingesteld. Bijvoorbeeld om uw toestemming tot het plaatsen van cookies te onthouden. Hierdoor hoeft u niet steeds uw voorkeuren te herhalen. Permanente cookies kunt u verwijderen via de instellingen van uw browser. Sessie cookies: Met behulp van een sessie cookie kunnen we zien welke onderdelen van de website u met dit bezoek hebt bekeken. Wij kunnen de webwinkel daardoor zoveel mogelijk aanpassen op het surfgedrag van onze bezoekers. Deze cookies worden automatisch verwijderd zodra u uw browser afsluit. Deze website plaatst cookies om de volgende redenen: 1. Winkelwagen (functionele cookie): onthouden welke producten in uw winkelmandje liggen. 2. Cookiekeuze (functionele cookie): onthouden of u ons toestemming hebt gegeven tot het plaatsen van cookies. Hoe kunt u cookies beheren of verwijderen? Meestal kunnen cookies worden beheerd, bewerkt en verwijderd via uw browser. Meer informatie over het in- en uitschakelen en het verwijderen van cookies kunt u vinden in de instellingen van uw browser.