PRIVACYVERKLARING

Privacyverklaring   

Uw privacy is voor Sjakie van groot belang. In deze privacyverklaring leggen we uit wat we bij de webwinkel Sjakie-en-de-boekenfabriek.nl doen met informatie over u.

 

Afhandelen bestelling


Wij gebruiken uw persoonsgegevens, als u bij ons een bestelling plaatst om deze goed te kunnen afhandelen. Hiervoor gebruiken wij uw naam, adres, telefoonnummer, e-mailadres en factuuradres. Wij bewaren deze informatie tot uw bestelling is afgerond en zeven jaar daarna (dat is de wettelijke bewaarplicht). Beveiliging van persoonsgegevens is voor ons van groot belang. Wij zorgen ervoor dat uw gegevens bij ons goed beveiligd zijn.

 

Contactformulier


Met het contactformulier kun u ons vragen stellen. Hiervoor gebruiken wij uw e-mailadres, telefoonnummer, naam en adres. Wij bewaren deze informatie, totdat we zeker weten, dat u tevreden bent met onze reactie.

 

Cookies


Onze webwinkel gebruikt cookies. Cookies zijn kleine bestandjes, waar we informatie in kunnen opslaan, zodat u die bij een terugkerend bezoek niet opnieuw hoeft in te vullen. Wanneer u onze webwinkel voor het eerst bezoekt, tonen wij een melding met uitleg over cookies. Hierbij zullen we vragen om uw akkoord voor het gebruik van deze cookies. De duur van de opslag kunt u zelf zien in het overzicht van de cookie-instellingen van uw webbrowser. U kunt desgewenst via uw browser het plaatsen van cookies uitschakelen.

 

Verstrekking aan andere bedrijven of instellingen


Wij werken met bepaalde bedrijven samen, die sommige van uw hierboven genoemde persoonsgegevens van ons kunnen ontvangen.

Voor het bezorgen van de bestellingen werken wij samen met DHL Parcel, PostNL en DPD. Wij geven uw NAW-gegevens aan deze bezorgdiensten door om uw bestelling te laten bezorgen.

Onze website wordt gehost bij MyOnlineStore B.V. Bij iedere aanvraag van een webpagina slaat de webserver van MyOnlineStore alleen een zogenaamd webserver logbestand op, bijvoorbeeld de gevraagde webpagina, uw IP-adres, datum en tijd van het ophalen, hoeveelheid gegevens, en de verzoekende provider (access-gegevens). Wij hebben een verwerkersovereenkomst met MyOnlineStore gesloten. Deze gegevens worden uitsluitend gebruikt om een probleemloze werking van de webpagina te garanderen.

 

Inzage, wijzigen en verwijderen van uw gegevens


Als u vragen hebt of wilt weten over welke persoonsgegevens wij van u beschikken, kunt u altijd contact met ons opnemen. Zie de contactgegevens hieronder.

U heeft de volgende rechten: uitleg krijgen over en inzage krijgen in welke persoonsgegevens, die we in ons bezit hebben, en wat we daarmee doen, laten corrigeren van fouten, laten verwijderen van verouderde persoonsgegevens, en bezwaar maken tegen een bepaald gebruik.

Klacht indienen 

Indien u vragen hebt of wilt weten wat we precies van u bijhouden, kunt u contact opnemen met Sjakie en de boekenfabriek. Als u vindt, dat wij u niet op de juiste manier helpen, heeft u het recht om een klacht in te dienen bij de toezichthouder. Dit is de Autoriteit Persoonsgegevens.

Correspondentieadres:


Sjakie en de boekenfabriek

Kamille 16, 2811 RC Reeuwijk

sjsteenbergen@hotmail.com

 

Laatst bijgewerkt: 25 mei 2018.

Winkelwagen

Geen artikelen in winkelwagen.

Aanbieding

Gastenboek

  • 01-01-2021 - Voor de eerste keer een bestelling bij u gedaan,deze werd...  lees meer
  • 18-12-2020 - Ik kan alleen maar bevestigen wat al zo vaak in...  lees meer
  • 16-12-2020 - Eerste keer een boek besteld. Ik stond versteld met hoeveel...  lees meer
Plaats een bericht
© 2012 - 2021 sjakieendeboekenfabriek | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel